Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BBC Golf, Borrel en BBQ op maandag 12 juli 2021

12 juli 2021 | 15:00 - 22:00

Gratis

Op maandag 12 juli organiseren wij onze jaarlijkse golf, borrel en BBQ. Voordat de borrel begint is er de mogelijkheid een ronde van 9 holes lopen of een clinic te volgen!

Voor de golfers:

We starten vanaf 15.00 uur. Graag minimaal een half uur van tevoren aanwezig zijn en je greenfee à € 27,50 voldoen bij de Caddymaster. Daar krijg je tevens je scorekaart. We spelen de spelvorm texas scramble. Er is één overall 1e prijs voor het beste team. Meld je aan voor ticket; Golf, Borrel en BBQ – graag met vermelding van je handicap achter je naam voor de flightindeling.

Wil je een clinic volgen?

Kun je nog niet golfen maar wil je het graag leren? Meld je aan voor de clinic! 

Als je een clinic wilt volgen, vragen we je om uiterlijk 15.00 uur aanwezig te zijn. De clinic kun je voldoen aan de balie bij de Caddymaster à € 27,50. De pro zal je vanaf 15.30 uur tot 17.00 uur de eerste kneepjes van golfen bijbrengen. Meld je aan voor ticket; Clinic, Borrel en BBQ.

Borrel & BBQ:

De borrel start om 17.00 uur in Brasserie Ockenburgh. Bij binnenkomst ontvang je van ons 2 muntjes voor een drankje. Drankjes zijn verkrijgbaar aan de bar en daar heeft iedereen, onder zijn eigen naam, een rekening open staan. Daar staat de BBQ à € 25,- alvast op en kun je de overige drankjes bij laten boeken.

Kom je alleen borrelen en BBQen en laat je het golfen voor wat het is, meld je dan aan voor; Borrel en BBQ.

Wij verzoeken jullie vriendelijk aan het einde van de avond je rekening te voldoen bij de bar. De BBQ is vanaf 18.00 uur aan! Indien je dieetwensen hebt zou je dan zo vriendelijk willen zijn deze uiterlijk woensdag 7-7, voor 17.00 uur door te geven via info@bbcdenhaag.nl?

Adres: Golf Ockenburgh  Wijndaelerweg 125 Den Haag Nb.Toets geen golfbaan op je Tomtom want dan kom je aan de verkeerde kant uit. 

Heel graag tot de 12de en dan drinken we samen een drankje op de zomer.

De huidige Corona regels zijn nog steeds – zonder negatief testbewijs – 1,5 meter afstand houden en zittend eten en drinken. Graag verzoeken wij iedereen daar zelf zorg voor te dragen.

Gegevens

Datum:
12 juli 2021
Tijd:
15:00 - 22:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Golf Ockenburgh
Wijndaelerweg 125
Den Haag, Zuid-Holland 2554 CA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie