Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BBC Bijeenkomst 17 juni as. Beeld en Geluid Den Haag

17 juni 2021 | 08:00 - 09:30

Best leden van BBC Den Haag,

Het is zover, we mogen weer bij elkaar komen…
De laatste bijeenkomst van de BBC was in 2020 bij Beeld en Geluid. En nu we weer mogen, zijn we wederom bij hen van harte welkom voor het ontbijt op donderdag 17 juni aanstaande, vooralsnog binnen de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat we met maximaal 50 personen aanwezig kunnen zijn tijdens dit ontbijt.

Schrijf je snel in want wie het eerst komt wie het eerst maalt. Na de 50 personen zullen we een wachtlijst maken. Heb je je ingeschreven en lukt het toch niet om te komen laat dat dan alsjeblieft uiterlijk maandag 14 juni weten dan kunnen we weer iemand anders toelaten!

Beeld en Geluid is één van de autoriteiten die objectief het Nederlandse medialandschap in kaart brengt en actuele ontwikkelingen benadert vanuit media-historisch perspectief. Zo laten we zien welke impact media hebben op ieders leven. Dat doen we met een groot aantal partners, zoals creatieve mediamakers, knappe deskundigen, betrokken bedrijven en relevante influencers. Op die manier dragen we samen bij aan een mediawijzere wereld.

Na het ontbijt is er gelegenheid om een leuke media stadswandeling te maken door het centrum van Den Haag.

PS:
Zet vast in je agenda; maandag 12 juli luiden we graag met jullie de zomer in op Golf Ockenburgh. Vanaf 17.00 uur staat de borrel klaar en vanaf 18.00 uur de BBQ aan. Liefhebbers kunnen voor die tijd 9 of 18 holes lopen, lekker even afslaan en bij genoeg animo organiseren we een clinic. We houden jullie op de hoogte!

De inschrijving is gesloten.
Daar max 50 personen zijn toegestaan is er helaas geen ruimte voor introducees.

Datum: donderdag 17 juni 2021
Tijd: 08.00 – 09.30 uur

Locatie:
Zeestraat 82
Den Haag

Openbaar vervoer:
Tram: 1
Bus: 24

Parkeren;
Betaald parkeren in de directe omgeving.

 

 

Gegevens

Datum:
17 juni 2021
Tijd:
08:00 - 09:30

Locatie

Beeld en Geluid
Zeestraat 82
Den Haag, 2518 AD Nederland
+ Google Maps