Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eindejaarsbijeenkomst BBC Villa Ockenburgh

16 december 2021 | 08:30 - 09:30

Gratis

Beste BBC Leden,

Traditiegetrouw nodigen we jullie tijdens de laatste BBC bijeenkomst van het jaar altijd graag uit in ons mooie Ronald McDonald Huis Den Haag. Door de huidige maatregelen is dit helaas in 2021 toch weer niet mogelijk.

Wel hebben we een heel mooi alternatief programma bedacht, wat binnen de maatregelen past en waar we elkaar toch kunnen treffen en een moment vinden om onze cheque te kunnen overhandigen aan de Bestuursvoorzitter van het Huis!

Daarom nodigen we jullie heel graag uit voor een ontbijt én ochtendwandeling op Landgoed Ockenburgh, een heerlijk bos en park ineen. Vanaf 8:30 staat er een Take Away ontbijt voor ons klaar in de Kas van Villa Ockenburgh, waarna we een heerlijke wandeling kunnen maken over het landgoed en door het prachtige ‘parkbos’.

We zullen met een gefaceerde aankomst werken. Graag horen we daarom zo snel mogelijk of je hierbij aanwezig bent. Geef je op via de aanmeldknop op deze site. Nb. Ook met regen kunnen we nog steeds een wandeling maken. Neem dan even een paraplu mee.

Gegevens

Datum:
16 december 2021
Tijd:
08:30 - 09:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Villa Ockenburgh
Monsterseweg 4
Den Haag, Zuid Holland 2553 RL Nederland
+ Google Maps
Telefoon
070 217 7333
Bekijk de site van Locatie