Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BorrelBoot 4 juli | The Hague Boat

4 juli 2023 | 15:30 - 17:00

Gratis

Dit jaar hebben we gekozen voor een originele invulling van onze juli bijeenkomst. In plaats van een golfdag gaan we op 4 juli varen met The Hague Boat.

Borrelen en varen door de grachten van Den Haag, deze twee gaan hand in hand. Tel daarbij op, goed BBC gezelschap en de middag kan niet meer stuk!

Al varende door de grachten van Den Haag, genieten we van het heden en verleden wat onze mooie koninklijke stad te bieden heeft. Er worden diverse hapjes op de tafels geserveerd en in de koelbox staat heerlijke witte wijn, bier en diverse frisdranken voor ons klaar. Een betere manier om de zomer in te luiden kunnen wij ons niet voorstellen!

PROGRAMMA

15:15 uur:       Verzamelen bij opstappunt naast Hilton.

15:30 uur:        Vertrek voor een 1,5 uur durende rondvaart

17:00 uur:         Afstap bij Hilton (opstappunt)

BEREIKBAARHEID

Verzamelen bij opstappunt naast Hilton op de hoek van de Mauritskade en de Zeestraat. Mocht je vanaf het Noordeinde komen, aan het eind, steek je de weg over en naast de brug zie je in de ronding een opstapplek voor boten.

KOSTEN

Net zoals de golfdag is dit een extra zomerevenement van de BBC. Tijdens de boottocht kan je onbeperkt koud bier, wijn, diverse frisdranken en flesjes mineraalwater uit de koelbox halen. Heerlijke cocktail nootjes, druiven en olijven staan op tafel. De schipper en boot worden beschikbaar gesteld door The Hague Boat. Voor de hapjes en drankjes vragen we een eigen bijdrage van €12,50 pp. Na aanmelding, krijg je hiervoor de rekening toegestuurd.

AANMELDEN

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan. Vol = vol! Aanmelden kan tot uiterlijk zondag 2 juli, door onderstaand formulier in te vullen.

INTRODUCEES

Gezien het aantal plekken beschikbaar, is dit evenement exclusief voor BBC leden.

Gegevens

Datum:
4 juli 2023
Tijd:
15:30 - 17:00
Kosten:
Gratis

Locatie

The Hague Boat