Ontbijtbijeenkomst 21 maart | Crematorium Haagse Duinen

De derde bijeenkomst van dit jaar op 21 maart is op een wel heel bijzondere locatie en we beginnen al direct wat vroeger met het welkomtwoord namelijk 08.00 uur. (Dit in verband met de openingstijden van het bedrijf) Mark Wielinga, Marjolein Kalkers en Yvonne van der Kroft hebben de handen ineengeslagen en bieden gedrieën dit […]

RSVP Nu Gratis 79 plekken beschikbaar

Ontbijtbijeenkomst 18 april | Mauritshuis

Mauritshuis Plein 29, Den Haag, Zuid- Holland, Nederland

Op donderdag 18 april zijn we welkom bij het Mauritshuis (onder voorbehoud) met onze gastheer Bruce Dangerman. AANMELDEN Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 14 april via de link hieronder.

RSVP Nu Gratis 72 plekken beschikbaar

Ontbijtbijeenkomst 16 mei | ING kantoor

ING Tournooiveld 6, Den Haag, Zuid- Holland, Nederland

Donderdag 16 mei zijn wij welkom bij het ING kantoor op het Tournooiveld. Deze bijeenkomst wordt mogelijk gemaakt door Eric van Rossum. AANMELDEN Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 13 mei via de link hieronder.

RSVP Nu Gratis 79 plekken beschikbaar

Ontbijtbijeenkomst 20 juni | BBC het land in

Canon Bussines Center Nederland van de Reijtstraat 49, Breda, Brabant, Nederland

Op donderdag 20 juni zijn wij te gast bij Canon in Breda. Er wordt een bus gehuurd van 07:00 tot 12:00 om de vestiging in Breda te bezoeken. AANMELDEN Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 17 juni via de link hieronder.

RSVP Nu Gratis 79 plekken beschikbaar

Eindejaars bijeenkomst in Ronald McDonald Huis Den Haag

Ronald McDonald Huis Den Haag Els Borst-Eilersplein 275, Den Haag, Zuid Holland, Nederland

Traditiegetrouw is de laatste BBC ontbijtbijeenkomst van het jaar op donderdag 19 december in het Ronald McDonald Huis Den Haag. Een mooi moment om alle leden van de Business Breakfast Club Den Haag te bedanken voor hun lidmaatschap en daarmee hun betrokkenheid bij het Ronald McDonald Huis Den Haag en Huiskamer Delft. AANMELDEN Aanmelden kan […]

RSVP Nu Gratis 79 plekken beschikbaar