Netwerken voor het goede doel

Over de BBC

De Busines Breakfast Club bestaat naast de onmisbare leden ook uit een stuurgroep.

De stuurgroep van de BBC

Ronald McDonald Huizen zouden niet kunnen bestaan zonder de inzet van duizenden vrijwilligers die wekelijks hun diensten draaien in een (vakantie)huis en daarmee de ouders en broertjes en zusjes van zieke of zorg intensieve kinderen een warm thuis kunnen bieden.

Ook de organisatie van de Business Breakfast Club draait geheel belangeloos met de hulp van een stuurgroep die bestaat uit vrijwilligers. Allen zijn lid van de BBC en zetten hun kennis en kunde graag in voor het Ronald McDonald Huis Den Haag.

Al meer dan 10 jaar geleden, in januari 2001, was de eerste BBC bijeenkomst voor het Haagse Huis in de Uithof in Den Haag. Toenmalig bestuurslid Onno Maas en manager Susanne Keulaerds hadden, in navolging van Leiden, de stoute schoenen aangetrokken en een bijeenkomst gepland. Nu 10 jaar later hebben we ruim 100 leden en komen we nog steeds iedere derde donderdag van de maand bij elkaar om tussen 08.00 en 09.30 uur te genieten van een ontbijt en op een ontspannen manier te netwerken.

Stuurgroep Business Breakfast Club Den Haag

”Jaren geleden ben ik lid geworden van de Business Breakfast Club van het Ronald McDonald Huis Den Haag. Deels om te netwerken, maar zeker ook om met mijn lidmaatschap het mooie werk te steunen. Wanneer je zelf kindertjes hebt is het de gewoonste zaak van de wereld dat alles goed gaat en ze gezond zijn, maar het tegendeel is helaas waar. Veel kindjes moeten voor langere tijd worden opgenomen in het ziekenhuis. Hoe fijn is het dan als je als familie dichtbij kunt zijn, maar ook even de ellende van de dag te kunnen parkeren en even tot rust kunt komen in het huis met alle lieve vrijwilligers, die daar voor je zorgen.

Dit is voor mij de drijfveer om lid te zijn van de BBC en sinds 2019 de eer te hebben om voorzitter te mogen zijn van deze mooie club mensen.

Ik hoop jullie snel te zien en te spreken onder het genot van een heerlijk ontbijt!”

– Corné Baldwin, voorzitter van de stuurgroep –

Corne Baldwin

Rol binnen stuurgroep: Voorzitter

Rob Antonis

Rol binnen stuurgroep: Penningmeester

Rachel Viersma

Rol binnen stuurgroep: Secretaris

Rob de Rooij

Rol binnen stuurgroep: Locatie- & eventmanager

Jochem van Loon

Rol binnen stuurgroep: Communicatie & relatiemanager

Diederick van Eeden

Rol binnen stuurgroep: Bestuurslid Ronald McDonald Huis

Puck Bontje

Rol binnen stuurgroep: Manager Ronald McDonald Huis Den Haag en Huiskamer Delft