Blijf op de hoogte

ROC Mondriaan School for Business & Law en BBC slaan handen ineen!

Op vrijdag 17 november heeft Rowin Smits, schooldirecteur van de School for Business & Law, het lidmaatschap van de Ronald McDonald Business Breakfast Club Den Haag getekend.

Categorieën

Op vrijdag 17 november heeft Rowin Smits, schooldirecteur van de School for Business & Law, het lidmaatschap van de Ronald McDonald Business Breakfast Club Den Haag getekend. Samen met Corné Baldwin, de voorzitter van de BBC, enkele studenten en docent Koen den Ouden werden de handtekeningen gezet.

De Ronald McDonald Business Breakfast Club Den Haag is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor ondernemers uit Den Haag en omstreken, die Ronald McDonald Huis Den Haag een warm hart toedragen. De volledige opbrengst van het lidmaatschap komt ten goede aan het Huis.

“Voor de school betekent het lidmaatschap heel veel” vertelt Rowin. “Naast dat wij een fantastisch doel steunen, realiseert de school een uitbreiding van zijn netwerk. Het biedt onze studenten de gelegenheid te netwerken en krijgen zij een kijkje achter de schermen bij andere deelnemende bedrijven. Daarnaast kunnen onze studenten iets goeds doen voor een ander.”

Ook Koen ziet mooie kansen. “Denk aan workshops, trainingen, gastlessen en vooral maatschappelijk verantwoord ondernemen.  Via de Business Breakfast Club krijgen onze studenten toegang tot een inspirerende en ondernemende wereld!”

Corné is vooral heel trots! Zo wist hij de aanwezige studenten te vertellen dat ROC Mondriaan de eerste school in Nederland is die lid is geworden van een BBC. “De club in Den Haag is met ruim 150 leden één van de grootste van de 17 BBC’s in Nederland en jullie zijn de eerste school!”

Daarnaast sluit hij zich volledig aan bij Rowin en Koen. “Dit lidmaatschap is de start van een fantastische samenwerking. En daarbij komt dat wij volgend jaar 25 jaar bestaan. Wat we gaan doen, houden wij nog even geheim, maar samen met de studenten van ROC Mondriaan gaan we er iets heel moois van maken!